Heat ͦ is on

Heat ͦ on suomalainen ja erityisesti suomalaisten kotien tarpeisiin suunniteltu valaisinmallisto. Heat ͦ perustettiin vuonna 2000 tuomaan valoa ja lämmintä tunnelmaa edulliseen hintaan, ja samalla tiellä olemme edelleen. Mallistoon kuuluvat kattovalaisimet, pöytävalaisimet sekä ulko- ja pihavalaisimet.

Helppo asentaa, vaivaton hankkia.

Heat ͦ valaisimien suunnittelussa keskitytään valon ja muotoilun lisäksi helppoon asennettavuuteen. Lähes kaikki kattoon asennettavat valaisimet ovat kiinnitettävissä suoraan kattokoukkuun ja sisältävät kattopistotulpan.

Suomalaista muotoilua, lämmintä valoa.

Heat ͦ mallisto suunnitellaan Suomessa yhdessä suomalaisten kuluttajien kanssa. Noin 100 hengen ryhmä henkilöitä kaikista ikäryhmistä antaa mielipiteensä uusista tuotteista, jonka perusteella valitsemme tuotteet tuotantoon. Jos haluat liittyä mukaan antamaan mielipiteesi, seuraa heat-finland.fi/ajankohtaista sivua.

Heat ͦ laatu tuo turvallisuutta.

Heat ͦ tuotteet on valmistettu EU:n ja suomen turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Kaikilla tuotteilla on 24 kk takuu. Kunnioitamme luontoa ja tuemme kestävää kehitystä, joten arvoihimme kuuluu valmistaa tuotteemme eettisesti, luonnonvaroja säästäen.