OCL-457-AB-EN
Duo LED Mother & Son lattiavalaisin, antiikkimessinki
Antiikkimessinkinen Duo Mother & Son -lattiavalaisin on suosittu valaisin, jossa on käytännöllisesti sekä ylä- että lukuvalo. Valaisimen rungossa on himmennin molemmille valoille. Näyttävän valaisimen korkeus on 180cm.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
KST Tukku
  Käyttöohje: FL8702 Duo LED Manual
Lue Lisää
OCL-457-BC-EN
Duo LED Mother & Son lattiavalaisin, harjattu teräs
Harjatun teräksen värinen Duo Mother & Son -lattiavalaisin on suosittu valaisin, jossa on käytännöllisesti sekä ylä- että lukuvalo. Valaisimen rungossa on himmennin molemmille valoille. Kookkaan mutta siron valaisimen korkeus on 1800 mm.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
KST Tukku
  Käyttöohje: FL8702 Duo LED Manual
Lue Lisää
OCL-428-EN
Lattiavalaisin Folkloric, valkoinen
Heatin Folkloric-lattiavalaisin muistuttaa kesästä pimeinä vuodenaikoina. Valaisimessa on kolme koristekukkaa, jotka kiinnitetään mattavalkoiseen varjostimeen magneetilla. Romanttishenkisen lattiavalaisimen korkeus on 141 cm. 2-metrisessä sähköjohdossa on on/off-kytkin.       Käyttöohje: FOLKLORIC floor lamp_OCL-428-EN_M_148x210mm_F
Lue Lisää
FI0600
Lattiavalaisin Forest, harjattu teräs
Heatin Forest-lattiavalaisin tuo mystiikkaa kotiisi! Krominvärisessä näyttävässä lattiavalaisimessa on upea metsäkuvioinen varjostin. Sähköjohto on pituudeltaan 1,8 metriä, ja siinä on on/off-kytkin. Valaisimen korkeus on 146 cm.       Käyttöohje: FI0600_Forest Floor Lamp_M_A4_F_outline
Lue Lisää
FI0149
Lattiavalaisin Oscar, valkoinen/kromi
Ajatonta muotoilua edustava Heatin Oscar-lattiavalaisin sopii kerrassaan erinomaisesti opiskeluun ja muuhun vaativaan kohdevalaistukseen. Oscar on väriltään valkoinen/kromi, ja sen materiaali on metallia. Ilahduttavan pitkän (kolme metriä) sähköjohdon kruunaa näppärä on/off-kytkin.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
KST Tukku
  Käyttöohje: FI0149_FI0150_FI0151_Oscar floor_manual_136x192mm_2_F
Lue Lisää
F-0001-COF
Mio lattiavalaisin, kahvi
Heatin Mio-lattiavalaisin sopii hyvin kohde- ja lukuvaloksi. Pehmeä kahvin väri ja ajattoman riisuttu muotoilu tekevät tästä valaisimesta myös retrohenkisen sisustuselementin. Mio-valaisimen 2 metriä pitkässä johdossa on kätevä on/off-kytkin.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
Lue Lisää
F-0001-BLU
Mio lattiavalaisin, sininen
Heatin Mio-lattiavalaisin sopii hyvin kohde- ja lukuvaloksi. Veikeän sininen väri ja minimalistinen muotoilu tekevät tästä valaisimesta myös persoonallisen sisustuselementin. Valaisimen 2 metriä pitkässä johdossa on kätevä on/off-kytkin.
Lue Lisää
F-0001-TU
Mio lattiavalaisin, turkoosi
Heatin Mio-lattiavalaisin sopii hyvin kohde- ja lukuvaloksi. Raikkaan turkoosi väri ja riisuttu muotoilu tekevät tästä valaisimesta myös kauniin sisustuselementin. Mio-valaisimen 2 metriä pitkässä johdossa on kätevä on/off-kytkin.
Lue Lisää
F-0001-WH
Mio lattiavalaisin, valkoinen
Heatin valkoinen Mio-lattiavalaisin on hyvä kohde- ja lukuvalo ja sopii sisustukseen kuin sisustukseen. Se toimii huomaamattomana valonlähteenä tai loistaa sisustuksen pääroolissa. Ajattoman tyylikäs Mio on korkeudeltaan 142 senttimetriä ja sen 2 metriä pitkässä johdossa on kätevä on/off-kytkin.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
Lue Lisää
F0016-SIL Mother Floor Lamp_preview UUSI KUVA
Mother lattiavalaisin, hopea/harmaa
Hopeanharmaaksi maalattu ajaton lattiavalaisin ylös suunnatulla valolla. Metallirunko ja muovikupu, virtajohto kytkimellä, korkeus 180cm, lamppu E27 max. 46W ei sisälly, IP20.         Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
  Käyttöohje: F0016 Mother Floor Lamp Manual    
Lue Lisää
F0016-WH Mother Floor Lamp_preview UUSI KUVA
Mother lattiavalaisin, valkoinen
Valkoiseksi maalattu lattiavalaisin ylös suunnatulla valolla. Metallirunko ja muovikupu, virtajohto kytkimellä, korkeus 180cm, lamppu E27 max. 46W ei sisälly, IP20.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
  Käyttöohje: F0016 Mother Floor Lamp Manual
Lue Lisää
F0018-SIL Mother and Son Floor Lamp_preview UUSI KUVA
Mother&Son lattiavalaisin, hopea
Heatin Mother&Son on tyylikäs lattiavalaisin hopeaksi maalatulla rungolla. Kätevä säädeltävä lukuvalo. Muovikuvut. Virtajohto kytkimillä.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
  Käyttöohje: F0018 Mother and Son Floor Lamp Manual
Lue Lisää