Cornu lattiavalaisin, musta
Kohdistettava metallinen lattiavalaisin mustalla kuvulla ja rungolla. Korkeus 153 cm, leveys 20 cm, johto 250 cm PVC. Lamppu E27 max. 46W, ei sisälly.   Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
  Käyttöhjeet: F0218-Cornu-Floor-Lamp-Manual      
Lue Lisää
Cornu lattiavalaisin, valkoinen
Kohdistettava metallinen lattiavalaisin valkoisella kuvulla ja rungolla. Korkeus 153 cm, leveys 20 cm, johto 250 cm PVC. Lamppu E27 max. 46W, ei sisälly.   Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
  Käyttöhjeet: F0218-Cornu-Floor-Lamp-Manual      
Lue Lisää
Duo LED Mother & Son lattiavalaisin, antiikkimessinki
Antiikkimessinkinen Duo Mother & Son -lattiavalaisin on suosittu valaisin, jossa on käytännöllisesti sekä ylä- että lukuvalo. Valaisimen rungossa on himmennin molemmille valoille. Näyttävän valaisimen korkeus on 180cm.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
KST Tukku
  Käyttöohje: FL8702 Duo LED Manual
Lue Lisää
Duo LED Mother & Son lattiavalaisin, harjattu teräs
Harjatun teräksen värinen Duo Mother & Son -lattiavalaisin on suosittu valaisin, jossa on käytännöllisesti sekä ylä- että lukuvalo. Valaisimen rungossa on himmennin molemmille valoille. Kookkaan mutta siron valaisimen korkeus on 1800 mm.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
KST Tukku
  Käyttöohje: FL8702 Duo LED Manual
Lue Lisää
Lattiavalaisin Oscar, valkoinen/kromi
Ajatonta muotoilua edustava Heatin Oscar-lattiavalaisin sopii kerrassaan erinomaisesti opiskeluun ja muuhun vaativaan kohdevalaistukseen. Oscar on väriltään valkoinen/kromi, ja sen materiaali on metallia. Ilahduttavan pitkän (kolme metriä) sähköjohdon kruunaa näppärä on/off-kytkin.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
KST Tukku
  Käyttöohje: FI0149_FI0150_FI0151_Oscar floor_manual_136x192mm_2_F
Lue Lisää
Leaf lattiavalaisin, valkoinen
Tyylikäs valkoinen, kävyn muotoilua jäljittelevä, lattiavalaisin itse koottavalla lampunvarjostimella. Korkeus 175 cm, leveys 47 cm, johto 250 cm PVC. Lamppu E27 max. 46W, ei sisälly.   Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
     
Lue Lisää
Mio lattiavalaisin, sininen
Heatin Mio-lattiavalaisin sopii hyvin kohde- ja lukuvaloksi. Veikeän sininen väri ja minimalistinen muotoilu tekevät tästä valaisimesta myös persoonallisen sisustuselementin. Valaisimen 2 metriä pitkässä johdossa on kätevä on/off-kytkin.
Lue Lisää
Mio lattiavalaisin, turkoosi
Heatin Mio-lattiavalaisin sopii hyvin kohde- ja lukuvaloksi. Raikkaan turkoosi väri ja riisuttu muotoilu tekevät tästä valaisimesta myös kauniin sisustuselementin. Mio-valaisimen 2 metriä pitkässä johdossa on kätevä on/off-kytkin.
Lue Lisää
Mio lattiavalaisin, valkoinen
Heatin valkoinen Mio-lattiavalaisin on hyvä kohde- ja lukuvalo ja sopii sisustukseen kuin sisustukseen. Se toimii huomaamattomana valonlähteenä tai loistaa sisustuksen pääroolissa. Ajattoman tyylikäs Mio on korkeudeltaan 142 senttimetriä ja sen 2 metriä pitkässä johdossa on kätevä on/off-kytkin.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
Lue Lisää
Mother lattiavalaisin, hopea/harmaa
Hopeanharmaaksi maalattu ajaton lattiavalaisin ylös suunnatulla valolla. Metallirunko ja muovikupu, virtajohto kytkimellä, korkeus 180cm, lamppu E27 max. 46W ei sisälly, IP20.         Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
  Käyttöohje: F0016 Mother Floor Lamp Manual    
Lue Lisää
Mother lattiavalaisin, valkoinen
Valkoiseksi maalattu lattiavalaisin ylös suunnatulla valolla. Metallirunko ja muovikupu, virtajohto kytkimellä, korkeus 180cm, lamppu E27 max. 46W ei sisälly, IP20.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
  Käyttöohje: F0016 Mother Floor Lamp Manual
Lue Lisää
Mother&Son lattiavalaisin, hopea
Heatin Mother&Son on tyylikäs lattiavalaisin hopeaksi maalatulla rungolla. Kätevä säädeltävä lukuvalo. Muovikuvut. Virtajohto kytkimillä.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
  Käyttöohje: F0018 Mother and Son Floor Lamp Manual
Lue Lisää