T0022-PI Basic Table Lamp_preview UUSI
Basic pöytävalaisin, pinkki
Metallinen pöytävalaisin pinkillä rungolla ja taipuvalla mustalla varrella. Sopii mainiosti koululaisen huoneeseen. Korkeus 38cm.     Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
Lue Lisää
T0022-BLU Basic Table Lamp_preview UUSI
Basic pöytävalaisin, sininen
Metallinen pöytävalaisin sinisellä rungolla ja taipuvalla mustalla varrella. Sopii mainiosti koululaisen huoneeseen. Korkeus 38cm. Lamppu E14 max. 30W, ei sisälly.     Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
 
Lue Lisää
T0016-BL Comfy Table Lamp (1)
Comfy pöytävalaisin
Trendikäs metallinen pöytävalaisin mustalla rungolla. Kangasjohto ja kytkin. Sopii erinomaisesti koristelampun kanssa. Korkeus 9,50cm. Lamppu E27 max. 30W, ei sisälly.     Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
 
Lue Lisää
W0016-BL Comfy Wall Lamp UUSI
Comfy seinävalaisin
Trendikäs metallinen seinävalaisin kangasjohdolla ja kytkimellä. Sopii erinomaisesti koristelampun kanssa. Korkeus 13cm. Lamppu E27 max. 30W, ei sisälly.         Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
Lue Lisää
T0011-BL_preview
Concrete II pöytävalaisin, musta
Trendikäs betoninen pöytävalaisin mustalla kangasvarjostimella ja -johdolla. Halkaisija 26 m, korkeus 43cm. Lamppu E27 max. 46W, ei sisälly.     Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
Lue Lisää
OCL-270-LG_Froggy korjattu
FROGGY limenvihreä lasten ja nuorten pöytävalaisin.
FROGGY limenvihreä pöytävalaisin. Sopii loistavasti perheen pienimpien huoneeseen. Johto kytkimellä.
Lue Lisää
OCL-270-WH_Froggy korjattu
FROGGY valkoinen lasten ja nuorten pöytävalaisin
FROGGY valkoinen lasten ja nuorten pöytävalaisin. Sopii loistavasti perheen pienimpien huoneeseen. Johto kytkimellä.
Lue Lisää
OCL-224-BK_Kulan
KULAN seinävalaisin
KULAN tyylikäs musta metallinen seinävalaisin. Sisältää GU10 35W lampun. Johto kytkimellä.
Lue Lisää
TL-0008-WH
LED pöytävalaisin Cloak Led, valkoinen
Valkoisessa Cloak-LED-pöytävalaisimessa on veikeä muotoilu ja muovista tehty runko. Futuristisen valaisimen valonlähteenä toimii 3 watin LED-moduuli. Sähköjohto on pituudeltaan 1,6 metriä, ja siinä on on/off-kytkin.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
Taloon.com
Lue Lisää
TL-0008-BL
LED pöytävalaisin Cloak, musta
Mustassa Cloak-LED-pöytävalaisimessa on veikeä muotoilu. Muovirunkoisen valaisimen valonlähteenä toimii 3 watin LED-moduuli. Sähköjohto on pituudeltaan 1,6 metriä, ja siinä on on/off-kytkin.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Taloon.com
Lue Lisää
TL-0010-COF
LED pöytävalaisin Flex, kahvi
Kahvinvärisessä Flex-LED-pöytävalaisimessa on muovista valmistettu runko ja taipuva metallivarsi. Valaisimen korkeus on 410 mm ja sähköjohdon pituus 1,6 metriä. Kytkin sijaitsee rungossa. Flex-valaisimen valonlähteenä toimii 3 watin LED-moduuli.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Taloon.com
Lue Lisää
TL-0010-BLU
LED pöytävalaisin Flex, sininen
Sinisessä Flex-LED-pöytävalaisimessa on pehmeän pyöreät linjat ja taipuva varsi. Runko on laadukasta muovia ja varsi metallia. Valaisimen korkeus on 410 mm ja sähköjohdon pituus 1,6 metriä. Kytkin sijaitsee rungossa. Flex-valaisimen valonlähteenä toimii 3 watin LED-moduuli     Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
Taloon.com
Lue Lisää