E-0001-GR
Kangasjatkojohto 3-osainen, harmaa
Heatin Colored-kangasjatkojohto on väriltään harmaa mutta kaikkea muuta kuin tylsä. Kangasjohto luo mukavaa pehmeyttä ja näyttää hienolta sisustuksessasi. 3-osainen pistorasia ja johdon 2 metrin pituus takaavat, että virtaa riittää usealle laitteelle.  
Lue Lisää
E-0001-LI
Kangasjatkojohto 3-osainen, lime
Heatin Colored-kangasjatkojohtojen on tarkoitus näkyä ja piristää. Tämä limenvihreä jatkojohto onkin mitä pirtein väripilkku, jota ei halua piilottaa. Johdolla on pituutta mukavat 2 metriä, ja pistorasia on kätevästi 3-osainen
Lue Lisää
E-0001-BL
Kangasjatkojohto 3-osainen, musta
Heatin Colored-kangasjatkojohto on upea yksityiskohta sisustuksessasi. 3-osainen pistorasia ja 2 metriä pitkä musta kangaspäällysteinen jatkojohto mahdollistavat toimivan ja tyylikkään valaistuksen kotiisi.   Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä: Smartpost
Lue Lisää
E-0001-ZZ
Kangasjatkojohto 3-osainen, musta/valkoinen siksak-kuvio
Heatin Colored-jatkojohtoa ei tarvitse piilotella, päinvastoin. Klassinen siksak-kuvio on tyylikäs sisustuksen yksityiskohta, joka ei mene pois muodista. Tuotteen pistorasia on 3-osainen ja kangaspäällysteinen johto 2 metriä pitkä.
Lue Lisää
E-0001-CS
Kangasjatkojohto 3-osainen, mustavalkoinen kukonaskelkuvio
Heatin Colored-kangasjatkojohtoa ei tarvitse piilotella. Päinvastoin, se on suunniteltu näkymään ja piristämään kotiasi. Klassinen kukonaskelkuvio tuo ripauksen retrotunnelmaa sisustukseesi. Kangaspäällysteinen jatkojohto on 2 metriä pitkä, ja pistorasia on 3-osainen.
Lue Lisää
E-0001-OR
Kangasjatkojohto 3-osainen, oranssi
Heatin Colored-jatkojohto on edullinen ja vaivaton sisustuksen piristäjä. Reipas oranssi väri vangitsee katseen ja tuo iloa ympärilleen. 3-osainen pistorasia ja johdon 2 metrin pituus takaavat, että virtaa riittää usealle sähkölaitteelle ja ne saa sijoitettua sopiville paikoille.
Lue Lisää
E-0001-PL
Kangasjatkojohto 3-osainen, pinkki
Heatin Colored-kangasjatkojohdot on suunniteltu näkymään! Rohkea pinkki väri ja laadukas kangaspäällyste eivät jätä taatusti ketään kylmäksi. Tuotteen pistorasia on 3-osainen ja jatkojohto 2 metriä pitkä.
Lue Lisää
E-0001-RE
Kangasjatkojohto 3-osainen, punainen
Heatin Colored-kangasjatkojohtoa ei tarvitse piilotella. Päinvastoin, se on suunniteltu näkymään ja piristämään kotiasi. Tyylikäs punainen jatkojohto lisää leikkisyyttä ja arvokkuutta sisustukseesi. Johdon pituus on 2 metriä, ja pistorasia on 3-osainen.
Lue Lisää
E-0001-TU
Kangasjatkojohto 3-osainen, turkoosi
Heatin Colored-jatkojohto on edullinen ja helppo tapa piristää sisustusta. Pirteä turkoosi väri vangitsee katseen ja tuo iloa ympärilleen. 3-osainen pistorasia ja johdon 2 metrin pituus takaavat, että virtaa riittää usealle sähkölaitteelle ja ne saa sijoitettua sopiville paikoille.
Lue Lisää
P-0012-GR (1)
Lampunjohto Wire Kit, alumiini/harmaa kangasjohto
Hillityn harmaa Wire Kit on kangaspäällysteinen lampunjohto, jonka pituus on 1,2 metriä. Alumiininen lampunpidin sointuu sulavasti harmaaseen johtoon ja mustaan kattokuppiin. Wire Kit -lampunjohto sopii E27-kantaisille lampuille. Siinä on kattokoukkukiinnitys ja pistotulppa.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
  Käyttöohje: P-0012 Series
Lue Lisää
P-0012-BL (1) korjattu
Lampunjohto Wire Kit, alumiini/musta kangasjohto
Musta Wire Kit on kangaspäällysteinen lampunjohto, jonka pituus on 1,2 metriä. Alumiininen lampunpidin näyttää tyylikkäältä mustan johdon ja kattokupin kanssa. Wire Kit -lampunjohto sopii E27-kantaisille lampuille. Siinä on kattokoukkukiinnitys ja pistotulppa.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
  Käyttöohje: P-0012 Series
Lue Lisää
P-0012-RE (1) korjattu
Lampunjohto Wire Kit, alumiini/punainen kangasjohto
Klassisen punainen Wire Kit on kangaspäällysteinen lampunjohto, jonka pituus on 1,2 metriä. Alumiininen lampunpidin ja musta kattokuppi sopivat hienosti yhteen punaisen johdon kanssa. Wire Kit -lampunjohto soveltuu E27-kantaisille lampuille. Siinä on kattokoukkukiinnitys ja pistotulppa.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
  Käyttöohje: P-0012 Series
Lue Lisää