Alfa LED plafondi, harjattu teräs
Heatin Alfa LED-plafondi sopii mainiosti kaikkiin kodin kuiviin tiloihin. Harjatun teräksen värinen kaunis reunus koristaa tämän perinteistä muotoilua edustavan valaisimen reunoja. Kiinteä 12W LED moduuli, 750Lm. Lämmin valkoinen valo. Helppo asennus kattokoukkuun, mukana korotusrengas ja pistoke.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
Lue Lisää
Alfa LED plafondi, valkoinen
Alfa LED plafondi on perinteistä muotoilua ja sopii hyvin kaikkiin kodin kuiviin tiloihin. Kiinteä 12W LED moduuli, 750Lm. Lämmin valkoinen valo. Helppo asennus kattokoukkuun, mukana korotusrengas ja pistoke.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
Lue Lisää
Helmi hissivalaisin
Helmi hissivalaisin metallisella varjostimella ja valkoisella kuvulla sopii erinomaisesti kotisi keittiöön. Klassinen suutarinvalaisinmuotoilu luo valaistukseen ajatonta yksinkertaisuutta. Soveltuu muotonsa ansiosta erinomaisesti esimerkiksi pyöreän ruokapöydän yläpuolelle. Kahva helpottaa valaisimen korkeuden säätöä. Kattokoukkukiinnitys ja pistotulppa.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä: Prisma Kodin Terra   Käyttöopas: FI0415_FI0416_FI0417_FI0418_Helmi_M_A4_F_outline
Lue Lisää
Helmi hissivalaisin, valkoinen
Helmi hissivalaisin valkoisella varjostimella ja kuvulla sopii erinomaisesti kotisi keittiöön. Klassinen suutarinvalaisinmuotoilu luo valaistukseen ajatonta yksinkertaisuutta. Soveltuu muotonsa ansiosta esimerkiksi pyöreän ruokapöydän yläpuolelle. Kahva helpottaa valaisimen korkeuden säätöä. Kattokoukkukiinnitys ja pistotulppa.       Käyttöohje: FI0415_FI0416_FI0417_FI0418_Helmi_M_A4_F_outline
Lue Lisää
Kattospotti Alfa 1-osainen, harjattu teräs
Heatin valkoinen Alfa-kattospotti on suunniteltu katosta suunnattuun tehokkaaseen kohdevalaistukseen. Kestävästä metallista valmistettu valaisin asennetaan helposti kattokoukkuun. Mukana korotusrengas ja pistoke.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
KST Tukku
  Käyttöohje: FI0131_FI0132_FI0133_Alfa_M_A4_F_outline
Lue Lisää
Kattospotti Alfa 1-osainen, valkoinen
Heatin Alfa-malliston kattospotti on tyyliltään moderni ja sulavalinjainen. Valaisin on suunniteltu katosta suunnattuun tehokkaaseen kohdevalaistukseen. Helppo asennus kattokoukkuun, mukana korotusrengas ja pistoke.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
KST Tukku
  Käyttöohje: FI0131_FI0132_FI0133_Alfa_M_A4_F_outline
Lue Lisää
Kattospotti Alfa-Easy 3-osainen, harjattu teräs
Heatin Alfa-Easy on perinteikäs kattospottivalaisin kolmella lampulla. Se on sananmukaisesti loistava yleis- tai kohdistusvalaisin kaikkiin kuiviin tiloihin. Metallinen spottivalaisin on harjatun teräksen värinen. Kattokoukkukiinnitys ja pistotulppa. Leveys 360, syvyys 180. Lampunkanta E27. Teho 3x45 W. IP-luokka 20.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
KST Tukku
  Käyttöohje: FI0145_FI0146_FI0147_FI0561_Alfa Easy_M_A4_F_outline
Lue Lisää
Kattospotti Alfa-Easy 3-osainen, valkoinen/kromi
Heatin Alfa-Easy-kattospotti valaisee kauniisti kolmella lampullaan. Alfa-Easy on hyvä ja helppo metallinen yleis- tai kohdistusvalaisin kaikkiin kuiviin tiloihin. Valkoinen/kromi on toimiva värivalinta heille, jotka haluavat kattoonsa huomiota herättämättömän valaisimen. Kattokoukkukiinnitys ja pistotulppa. Leveys 360, syvyys 180. Lampunkanta E27.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
KST Tukku
  Käyttöohje: FI0145_FI0146_FI0147_FI0561_Alfa Easy_M_A4_F_outline
Lue Lisää
Kattospotti Mio Round 3-osainen, valkoinen
Heatin Mio Round -kattospotti valaisee kauniisti kolmella 30 watin kohdelampulla. Väreiltään tämä klassinen kattospotti on valkoinen ja kromi. Valaisin asennetaan kiinteästi kattoon.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
  Käyttöohje: FI0034_Mio R3_M_A4_F_outline
Lue Lisää
Kattospotti Mio Tube 3-osainen, valkoinen
Heatin Mio Tube -kattospotissa on kolme tyylikästä 30 watin kohdelamppua. Mio Tuben 565 cm pituinen tanko on kauniin kapea, joten valaisin istuu kattoon huomaamattomasti. Väri valkoinen/Kromi. Kiinteä asennus.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
  Käyttöohje: FI0037_Mio T3_M_A4_F_outline
Lue Lisää
Kattospotti Petter II Tube 2-osainen, kromi/puu
Heatin Petter II Tube -kattospotti on muotoilultaan kevyt ja nuorekas. Monenlaiseen valaisuun sopiva Petter II Tube yhdistää materiaaleissaan kromin ja maanläheisen puun. Kiinteä asennus.       Käyttöohje: FI0363_FI0365_PetterII_M_A4_F_outline
Lue Lisää
Lattiavalaisin Oscar, valkoinen/kromi
Ajatonta muotoilua edustava Heatin Oscar-lattiavalaisin sopii kerrassaan erinomaisesti opiskeluun ja muuhun vaativaan kohdevalaistukseen. Oscar on väriltään valkoinen/kromi, ja sen materiaali on metallia. Ilahduttavan pitkän (kolme metriä) sähköjohdon kruunaa näppärä on/off-kytkin.       Saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:
Prisma
Kodin Terra
KST Tukku
  Käyttöohje: FI0149_FI0150_FI0151_Oscar floor_manual_136x192mm_2_F
Lue Lisää