Heat ͦ is on

Heat on suomalainen ja erityisesti suomalaisten kotien tarpeisiin suunniteltu valaisinmallisto. Heat perustettiin vuonna 2000 tuomaan lämmintä tunnelmaa edulliseen hintaan ja samalla tiellä olemme edelleen. Mallistoon kuuluva katto-, pöytä-, seinä-, kylpyhuone- ja ulkovalaisimet edustavat pohjoismaista muotoilua.

Heat = Helppo asentaa

Heat valaisimien suunnittelussa keskitytään valon ja muotoilun lisäksi helppoon asennettavuuteen. Lähes kaikki kattoon asennettavat valaisimet ovat helppo kiinnittää kattokoukkuun ja sisältävät kattopistotulpan.

Suomalaista muotoilua

Heat mallisto suunnitellaan Suomessa yhdessä suomalaisten kanssa. Yli 100 hengen ryhmä henkilöitä antaa mielipiteensä uusista tuotteista, jonka perusteella valitsemme tuotteet tuotantoon. Jos haluat liittyä mukaan antamaan mielipiteesi, seuraa heat-finland.fi/ajankohtaista sivua.

Energia ystävällinen ja turvallinen

Heat tuotteet on valmistettu EU:n ja suomen turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Kaikilla tuotteilla on vähintään 24 kk takuu. Kuonnioitamme luontoa ja tuemme kestävää kehitystä, joten arvoihimme kuuluu valmistaa pitkäikäisiä tuotteita eettisesti,  luonnonvaroja säästäen.

Nopea toimitus

Varastoimme on suomessa ja ennen klo 12:00 tulleet tilaukset lähtetevät asiakkaikkaille seuraavana päivänä, joten toimitus perillä asiakkaalla tai noutopisteessä 2 – 3 päivässä  tilauksesta. Tuotteet saatavilla myös jälleenmyyjien myymälöistä ja verkkokaupoista, joihin löytyy linkit tuotsivuilta.